top of page

PARTNERS

Wij bedanken onze partners voor het vertrouwen in ons team. Iedere partner heeft zijn eigen ingbreng en expertise. Dit heeft ervoor gezorgt dat het team op een hoger niveau is gekomen. Wij kijken er naar uit om deze mooie samenwerkingen de komende jaren succesvol door te zetten. 

 

Mocht u interesse hebben om Sleddog Racing Team ook te ondersteunen.

Tartok speed heeft verschillende pakketten, maar ook maatwerk is mogelijk.  

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Image-empty-state.png

Battabox

Sponsor

Wij vervaardigen hondenboxen , transportkennels , vliegtuigboxen , hekwerken , mobilhome inrichting , verhoogde vloeren , puppypanelen , werpkisten , vlonders , kattenbakken , fretkooien , kippenhokken , konijnenrennen , inrichting hospitalisatieruimte , tafels , rekken , karretjes , loopplanken , geisoleerde buitenhokken , buitenhokken , opbouw aanhangwagen , opbouw pick-ups , ladeblokken en schuiven , enz ….

Image-empty-state.png

Kivo Petfood

Hoofd sponsor

KIVO heeft bij talloze fokkers bewezen een kwaliteitsproduct te zijn, dat bovendien ook een positief effect heeft op darm- en huidklachten. In de afgelopen jaren hebben veel KIVO gevoerde honden kampioenstitels behaald. Echter ook talloze huishonden verkeren dankzij KIVO in blakende gezondheid.

Image-empty-state.png

Questo

Sponsor

Elk logo is maatwerk. Nieuw logo ontwerpen Een bedrijf beginnen, je doet het niet zomaar even. Stiekem komt er een hoop bij kijken. De Kamer van Koophandel, je verzekeringsmaatschappij, de bedrijfsmakelaar; ze vragen allemaal om concrete antwoorden. Is het vervolgens tijd voor een nieuw logo? Dan mag je het bij ons helemaal uit handen geven. Vertel ons wie je bent en wat je gaat doen, wat je mooi vindt en waar je een enorme hekel aan hebt. Dan maken wij een sterk logo voor je. Zo eentje die je nooit zelf had kunnen bedenken en die je apentrots overal laat zien. Lekker toch? Snel een offerte

Image-empty-state.png

UD-VET

Sponsor

Passie voor uw praktijk Complete turn-key praktijkinrichting en –ontwerp Persoonlijk advies over o.a. leasing, ergonomie, hygiëne en röntgen Landelijke servicedienst: binnen 4 tot 8 uur ter plekke bij storingen Passie voor uw portemonnee Laagste prijsgarantie op ons ruime assortiment A-merken in de webshop Financiering, lease, verhuur en bruikleen van apparatuur Gratis advies, tekenwerk, projectmanagement, installatie en instructie

Image-empty-state.png

Delta Medic

Sponsor

Delta Medic B.V. Uw leverancier Door ruime vakkennis en ervaring in de medische branch biedt Delta Medic u een schat aan deskundigheid op het gebied van medische apparatuur en alle daarbij behorende randvoorwaarden. Onze focus is erop gericht tot het vinden van oplossingen, waarbij u als klant centraal staat.

Image-empty-state.png

Palamountains

Hoofd Sponsor

VitaPower Ltd gevestigd in Nieuw Zeeland en is een innovator op het gebied van gezondheids producten voor dieren. De producten zijn wetenschappelijk onderbouwt. ​ Het Palamountains assortiment staat bekend om zijn kwaliteits producten en de productlijnen voor een breed scala aan diersoorten.

Image-empty-state.png

Tnes

Sponsor

TNES de Nr.1 compleet-leverancier voor alle Honden,- Katten-, Paarden en Sportevenementen. Wij staan garant voor kwaliteit, service en snelle leveringen in de gehele EU.

bottom of page